Vi er tre reisevante nordmenn som har besøkt store deler av verden. Etter årevis med planlegging av reiser, har vi fått god kompetanse med å søke oss frem til de billigste alternativene for både fly, hotell og leiebil. Vi har laget nettsiden for å hjelpe andre som ikke ønsker å bruke like mye tid på å søke seg frem til sin drømmetur.


Med vår reisetjeneste FLY&SAVE kan du spare tusenvis av kroner på din neste reise. Vi gjør vårt ytterste for å finne en bedre pris enn den du allerde har funnet, eller la oss gjøre hele jobben for deg!

Les mer om reisetjenesten her.


Vi har i tillegg en leilighet i Orlando, USA - som vi leier ut hele året, dersom du ønsker å feriere i hjertet av Florida.

Vi har mye kunnskap, erfaringer og tips om Orlando-området samt alt som er å gjøre i nærområdet.


MOST CONTINENTS VISITED WITHIN ONE CALENDAR DAY   

Nettsiden er inspirert av vår Guinness-verdensrekord som ble gjennomført 28.april 2017 i Barranquilla, Colombia. Rekorden baserte seg på å besøke flest verdensdeler innen en kalenderdag. Vi reiste gjennom 5 verdensdeler på 23 timer og 47 minutter, hvorav navnet på nettsiden stammer fra. Vi hadde ikke bare et mål å sette ny verdensrekord, men også et internt mål om å klare rekordforsøket på under 24 effektive timer uten hjelp fra tidssonene. Dette klarte vi med knapp margin og fikk dermed tittelen "verdensrekordholdere" i eksklusive Guinness World of Records. I 2020 fikk vi også et avsnitt dedidkert til vår verdensrekord i dette årets utgave av Guinness Rekord-boken.

Se video av verdensrekord-forsøket her.